Waarom koopt u een elektrische fiets bij Vliek Tweewielers?

De voordelen op een rij

 • Advies op maat

  Advies op maat

  Bij Vliek Tweewielers geven wij deskundig advies. En kunnen we samen met u de elektrische fiets uitzoeken die het beste bij u past.

 • Professionele Werkplaats

  Professionele Werkplaats

  Het vakkundige personeel voert alle reparaties uit. We zijn er op gericht kleine gebreken te herkennen waardoor grote, dure reparaties voorkomen kunnen worden.

 • Leenfiets bij reparatie

  Leenfiets bij reparatie

  Wanneer uw elektrische fiets toe is aan een grote reparatie kunt u in de tussentijd een elektrische leenfiets meekrijgen. Dit is een gratis service.

 • Uitgebreide testrit

  Uitgebreide testrit

  Elke elektrische fiets is anders. Om dit te ervaren is het mogelijk om een testrit te maken.

 • Garantie

  Garantie

  Er zit standaard 2 jaar garantie op specifieke fietsonderdelen. (slijtage onderdelen uitgezonderd) Op de frames gaat de garantie tot 10 jaar.

 • Gratis onderhoudsbeurt

  Gratis onderhoudsbeurt

  Bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets krijgt u na 3 maanden (of 800 kilometer) een gratis servicebeurt

Gespecialiseerd in elektrische fietsen

Koga E-nova, Electrische fiets

Elektrische Koga E-nova fiets

Vliek Tweewielers is gespecialiseerd in elektrische fietsen. De nieuwste modellen van Gazelle, Koga en Cortina ecomo staan in de winkel. Tegenwoordig ziet u door de vele soorten elektrische fietsen door de bomen het bos niet meer. Laat u daarom informeren in de winkel en maak een proefritje op de nieuwste e-bikes!

E-bike of elektrische fiets?
De elektrische fiets wordt ook wel de e-bike, e bike of ebike genoemd. Er worden verschillende termen gebruikt, maar er is geen verschil. Een e-bike is een synoniem voor de elektrische fiets met trapondersteuning. Laat u dus niet wijs maken dat een e-bike een motor heeft met een groter vermogen of dat de e-bike harder gaat.

De speed pedelec daarentegen is een elektrische fiets die een snelheid van 45 km per uur kan halen. Deze fiets brengt veel verplichtingen met zich mee en er wordt geadviseerd een helm te dragen.

Gazelle ultimate Exclusief bij Vliek Tweewielers!

Gazelle Ultimate T2i Hybrid M 2015

Gazelle Ultimate T2i Hybrid M 2015

Wanneer u kiest voor een Gazelle ultimate elektrische fiets weet u zeker dat het goed zit. Tot in detail is er nagedacht over deze fiets.

Licht
De Gazelle ultimate fietsen zijn niet alleen licht van gewicht, maar zijn qua rijervaring ook zeer licht. De frames zijn van carbon of van hoogwaardig aluminium.

Slim
In samenwerking met bekende leveranciers als Shimano, magura, philips en continental zijn de verschillende onderdelen perfect geintegreerd in de fiets. Voor u betekent dit dat de fiets comfortabel rijdt en een zeer strak uiterlijk heeft.

Robuust
Bij deze fietsen worden alleen hoogwaardige onderdelen gebruikt. Alle fietsen worden uitvoerig getest in een testlaboratorium en bij deze fietsen hoeft u niet te verwachten dat u veel onderhoud moet plegen. Op het frame zit een levenslage garantie op materiaal en constructie fouten. er zit 10 jaar garantie op de niet verende en 5 jaar op de verende voorvorken. Bij de overige onderdelen is dit 2 jaar.

Exclusief 

De Gazelle Ultimate fietsen zijn alleen te vinden bij de Premium dealers. Wat zijn de voordelen van een Gazelle premium dealer?

“Super fijn bedrijf. Staan altijd voor je klaar als je een probleem hebt met je fiets. Hebben daarnaast in alle categorieën fietsen staan en zeker voor een gebruikte fiets heb je enorm veel keus. De service is één van de beste die ik heb ervaren. Ik koop de rest van m'n leven bij Vliek. Ga zo door!"
Anoniem
- Ermelo, 24-04-2014

Benieuwd naar ons actuele aanbod?

U bent van van harte welkom in onze winkel.