Waarom koopt u een mountainbike bij Vliek Tweewielers?

De voordelen op een rij

 • Advies op maat

  Advies op maat

  Bij Vliek Tweewielers geven wij deskundig advies. En kunnen we samen met u de mountainbike uitzoeken die het beste bij u past.

 • Professionele Werkplaats

  Professionele Werkplaats

  Het vakkundige personeel voert alle reparaties uit. We zijn er op gericht kleine gebreken te herkennen waardoor grote, dure reparaties voorkomen kunnen worden.

 • Leenfiets bij reparatie

  Leenfiets bij reparatie

  Wanneer uw elektrische fiets toe is aan een grote reparatie kunt u in de tussentijd een elektrische leenfiets meekrijgen. Dit is een gratis service.

 • Uitgebreide testrit

  Uitgebreide testrit

  Elke mountainbike is anders. Om dit te ervaren is het mogelijk om een testrit te maken.

 • Garantie

  Garantie

  Er zit standaard 2 jaar garantie op specifieke fietsonderdelen. (slijtage onderdelen uitgezonderd) Op de frames gaat de garantie tot 10 jaar.

 • Gratis onderhoudsbeurt

  Gratis onderhoudsbeurt

  Bij aankoop van een nieuwe mountainbike krijgt u na 3 maanden (of 800 kilometer) een gratis servicebeurt

Koop een Mountainbike bij Vliek Tweewielers in Ermelo!

Daarom geven wij u advies op maat en kunt u bij ons altijd langskomen voor een proefrit. Daarnaast hebben wij een meetsysteem en kunt u met onze professionele hulp ervanuit gaan dat u op de juiste manier op uw nieuwe mountainbike zit.

In onze winkel vindt u mountainbikes van de merken:

 • Focus
 • Koga

ATB, MTB, of mountainbike
De termen ATB,MTB en mountainbike worden vaak door elkaar gehaald. MTB is simpelweg de afkorting van een Mountainbike en is dus hetzelfde. ATB is de afkorting van de All Terrain bike. Strikt genomen is dit dus een fiets voor dagelijks gebruik in de stad. Een ATB is voorzien van verlichting, reflectoren, fietsbel en spatborden. Toch worden beide termen door elkaar gebruikt. En wordt er in de volksmond geen onderscheidt in gemaakt.

“Vliek is een bedrijf met zeer deskundig en gedreven personeel, betrokken bij haar klanten. De service is haast vanzelf sprekend."
DirkJan
- Ermelo, 12-05-2014

Benieuwd naar ons actuele aanbod?

U bent van van harte welkom in onze winkel.